Teknolojik çağ şirketimizi nasıl etkiledi?

21-04-2021 11:37
Teknolojik çağ şirketimizi nasıl etkiledi?

Teknolojik çağ şirketimizi nasıl etkiledi?


Teknoloji her sektör için yeni bir çağ başlattı. Bu bazı oluşumlar için iyi bazıları için ise kötü sonu kurguladı. İlgili uzmanların görüşlerine göre, farklı sektörler bu değişime adapte olamazsa yok olup gidebilirdi. Çetinler olarak bu gelişmeyi büyük bir plan ile karşıladık. Yıllardır iletişimde olduğumuz bayiler, ticari ortaklarımız ve birçok paydaşımızı temsilen, kurum içi altyapılarımızı dijital sektöre göre güncelleyerek çağa ayak uydurduk.


Ekip çalışmasını organize eden yardımcı uygulamalar


Hepimizin duyduğu ama kullanmaya cesaret edemediği uygulamalar var. Bunların başında bilinirlik açısından Asana ve Trello geliyor. Proje yönetimi Türkiye standartlarında daha yeni popüler bir meslek olmaya başladığından beri, önemini anlamaya başladık. Bu uygulamalarda pratik ve düşük bütçeler ile ekibinizin performansını yönetebilmenizi sağlıyor.


Web odaklı ürün kampanyaları


Şirket olarak benimsediğimiz düşünce; geleneksel pazarlama kampanyalarının bitmediği, ek olarak dijitalsiz de bir kampanyanın tam anlamıyla başarıya ulaşamayacağıdır. Karma bir strateji ile dijitalsiz hiçbir plan yapmıyoruz.


Sosyal Medyanın Gücü


Asla küçümsemediğimiz şey ise; güçlü bir içerik. Çünkü güçlü içerik size milyonları getirebilir.


Çalışanlarımızın esnek, şeffaf, çok yönlü bakış açısına sahip, kurumsal kültür ve etiğini içselleştirmiş, yeniliklere kolay adapte olabilmesi önceliğimizdir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.