Takım oyununa inanan bir ekibiz

21-04-2021 11:37
Takım oyununa inanan bir ekibiz

Takım oyununa inanan bir ekibiz


Çalışanlarımızın esnek, şeffaf, çok yönlü bakış açısına sahip, kurumsal kültür ve etiğini içselleştirmiş, yeniliklere kolay adapte olabilmesi şirket olarak önceliğimiz. Bu konuda IK ekibimiz ile yaptığımız çalışmaları sizin için derledik.


Team Building kavramı ve Çetinler


Fiziksel birlikteliğin azaldığı ve birbirimiz ile iletişimimizin sadece online pencereden sağlandığı bu zor günlerde, şirket kültürümüzün ve ekip odaklı yaklaşımımızın yararlarını görüyoruz.


Aşağıdan bu süreçte ekibimiz ile bağımızı koparmamak için yaptığımız çevrimiçi etkinliklere göz atabilirsiniz.


Tea-talk


İş yerindeyken, en sevdiğiniz çalışma arkadaşınız ya da yöneticiniz ile paylaştığınız bilgiler çok keyifli olabilir. Online süreçte bu motivasyonun azalmaması adına, takvime işlenmiş bazı saatlerde, IK ekibi tarafından çalışanlarımıza ‘’az bilinen bilgiler’’ mailleri gönderiyor, anlık bir duraksama ve bilgi takviyesi ile onları mutlu ediyoruz.



Kitap Kulübü


Sadece isteyenlerin katılabildiği bu grupta her ay oy birliği ile belirlenen kitap okunuyor, ay sonu bir zoom toplantısında genel herkes tarafından yorumlanıyor. Bu etkinlik  hem kişisel gelişimimize odaklanıyor hem de ekipler arası düşünce paylaşımını destekliyor.


Bu ve bu gibi etkinliklerin daha fazlası için Çetinler’in kurumsal


Hedef ve stratejilerin gerçekleştirilmesi yönünde yüksek kurumsal motivasyonun oluşturulması, dinamik ve etkili organizasyonlar gerçekleştirilmesi yönünde teşviklerin yapılması sağlanmaktadır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.